10 Септември 2012
112862
Бутерки с праскови
Конфитюр от праскови
Крем с праскови и орехи
Пай от праскови
Пълнени праскови с мед и орехи
Сладкиш от праскови
Сладкиш с праскови и бадеми
Прасковен сладолед
Торта с праскови
Индийско ястие с праскови и пъпеш
Конфитюр от праскови
1500 г праскови
1500 г захар
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Измийте плодовете
2. Разцепете ги на две и махнете костилките
3. Сложете ги в тенджера
4. Пуснете 5-6 кайсиеви ядки във вряла вода, за да ги обелите лесно
5. Нарежете ги на две и прибавете към плодовете
6. Сипете 300 милилитра вода върху прасковите и ги сложете на тих огън, за да омекнат
7. Прибавете захарта и бъркайте, докато се стопи
8. След 15 минути засилете огъня, за да заври конфитюрът
9. Оберете пяната и налейте веднага в буркани.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари