Лесни рецепти за пикник

вход през zajenata.bg
79339

Италиански мъфини

Продукти:

125 г краве масло или маргарин
2 яйца
200 г кисело мляко
50 г ситно нарязан италиански салам
50 г ситно нарязани сушени домати
150 г брашно
1/2 ч. л. сол

2 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. захар
настърган кашкавал тип Ементал, Витоша
подправка Пица ***
Приготвяне:

• Яйцата се разбиват с киселото мляко.
• Кравето масло се разтопява и се охлажда, след което се прибавя към яйцата.
• Още веднъж сместа се разбива и се добавят ситно нарязаните домати и салам.
• В отделна купа се смесват брашното, солта, захарта и бакпулвера.
• Разбъркват се и се изсипват при мократа смес.
• Тестото се разбърква няколко пъти и се разпределя в намаслена форма за мъфини (2/3 от обема на всеки отвор).
• Отгоре се поръсват с подправката и настърган кашкавал.
• Италианските мъфини се пекат в предварително загрята фурна на 200 С за 15 минути. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft