21 Юни 2012
79330
Италиански мъфини
Картофена салата с яйца за пикник
Каталунски питки с аншоа
Мини мъфини с бекон и кашкавал
Мини питки с пилешко, целина и майонеза
Пикантни мъфини за пикник
Сварено пиле в тесто
Пилешки крилца с горчица и чесън
Вкусни пилешки крилца с мед и лимон
Пилешки крилца с подправки
Пилешки крилца с горчица и чесън
родукти:
600 г пилешки крилца
2 с. л. мед
1 с. л. соев сос
1 с. л. горчица
1 с. л. сос Уорчестър
1 скилидка пресован чесън
6 с. л. доматен сос
див чесън
Приготвяне:
• Отрязват се краищата на крилцата и се изхвърлят (могат да бъдат използвани за пилешки бульон).
• Крилцата се разрязват на две части.
• Измиват се под течаща вода и се подсушават върху кухненска хартия.
• В купа се разбъркват медът, сосовете, горчицата и чесънът до еднородна смес.
• Пилешките крилца се намазват от двете страни със сместа.
• Нареждат се в огнеупорна тава.
• Пекат се в предварително загрята фурна на 220 С за 15 минути.
• Обръщат се и се пекат още 15 минути.
• По желание се поръсват със ситно нарязан див чесън.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари