Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се прави Паниран кашкавал
789518

Как се прави Паниран кашкавал

Необходими продукти:

400гр. кашкавал
1 яйце
1 пакетче картофено пюре на прах
олио/зехтин
Начин на приготвяне:

Кашкавалът се нарязва на плочки с дебелина около 1-1,5см. Всяка плочка се овалва първо в разбитото яйце, после в картофеното пюре на прах и се запържва от двете страни в тиган с предварително нагрята мазнина.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft