1 Февруари 2012
789518
Как се правят Задушени гъби
Как се прави Зелен фасул със сметана
Как се прави Вегетариански шницел
Домати с яйца на фурна
Как се прави Паниран кашкавал
Как се приготвят Картофени лодки
Картофи и ориз в гърне
Как се приготвят Варено-пържени картофи
Ориз със зеленчуци
Как се приготвя Фондю
Картофени кюфтета
Запечен кашкавал
Картофи в сос
Печен омлет
Как се прави Омлет
Как се приготвят Картофени лодки
Необходими продукти:
# 4 по-големи картофа
# 300г. кашкавал
# 1 яйце
# 50г. масло
# 3 с.л. кисело мляко
# черен пипер
# сол
Начин на приготвяне:
Картофите се сваряват и се обелват разрязват се на две части по дължина, издълбават се и се посоляват. Пълнят се със смес от настъргания кашкавал, яйцето, киселото мляко и черния пипер сол на вкус. Нареждат се в тавичка намазана с масло и се запичат до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари