1 Февруари 2012
789537
Как се правят Задушени гъби
Как се прави Зелен фасул със сметана
Как се прави Вегетариански шницел
Домати с яйца на фурна
Как се прави Паниран кашкавал
Как се приготвят Картофени лодки
Картофи и ориз в гърне
Как се приготвят Варено-пържени картофи
Ориз със зеленчуци
Как се приготвя Фондю
Картофени кюфтета
Запечен кашкавал
Картофи в сос
Печен омлет
Как се прави Омлет
Как се приготвя Фондю
Необходими продукти:
# 100г. пушено сирене
# 100г. топено сирене
# 100г. крема сирене
# 100г. саламурено сирене
# 100г. кашкавал
# 150г. бяло вино
# 25г. нишесте
# 100г. масло
# индийско орехче
Начин на приготвяне:
Всички сирена и кашкавал се настъргват слагат се в тефлонов съд долива се маслото виното и се бърка. Вари се до еднородна смес на слаб огън,ако е рядко се добавя нишестето за сгъстяване. Сервира се топло с препечени филийки или кротончета като се топят във фондюто и с туршия или салата. Ако изстине леко се претопля.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари