9 Юли 2013
5353240
Кекс с канела и шоколад
Тъмен кекс рецепта
Фин кекс с плодове и и бадеми
Лесен кекс с коняк
Плодов кекс с белтъчна глазура
Кекс със орехи и шоколад
Лесен кекс с мед и орехи
Лесен кекс с плодове и мед
Лесен кекс с черен чай
Лесен икономичен кекс
Лесен кекс с два цвята
Златен кекс
Кекс с орехи и стафиди
Кекс с глазура и сусам
Лесен кекс с какао и орехи
Кекс с локум
Бърз и лесен кекс с нишесте
Кекс със сливи
Кекс с шоколадова глазура
Кекс с коняк
Кекс с локум
Прoдукти: 2 яйца, 150 г захар, 250 г кисело мляко, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. сода бикарбонат, 250 г брашно, 1 кутия локум, 50 г смлени орехови ядки.
Нaчин на приготвяне: Разбиваме яйцата със захарта до побеляване. Прибавяме олиото, киселото мляко със содата и брашното. Разбъркваме сместа много добре и я изсипваме във форма за кекс, която предварително сме намазали с масло и сме поръсили с брашно. Покриваме повърхността на кекса със ситно нарязания локум и смлените орехови ядки и печем в предварително загрята умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари