9 Юли 2013
5353718
Кекс с канела и шоколад
Тъмен кекс рецепта
Фин кекс с плодове и и бадеми
Лесен кекс с коняк
Плодов кекс с белтъчна глазура
Кекс със орехи и шоколад
Лесен кекс с мед и орехи
Лесен кекс с плодове и мед
Лесен кекс с черен чай
Лесен икономичен кекс
Лесен кекс с два цвята
Златен кекс
Кекс с орехи и стафиди
Кекс с глазура и сусам
Лесен кекс с какао и орехи
Кекс с локум
Бърз и лесен кекс с нишесте
Кекс със сливи
Кекс с шоколадова глазура
Кекс с коняк
Тъмен кекс рецепта
Прoдукти:1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. смлени орехови ядки, 3 ч.ч. брашно, 1 ч.л. амонячна сода, 1/2 ч.л. канела.
Нaчин на приготвяне: Смесваме захарта с ореховите ядки . Добавяме брашното, размесено с амонячната сода. Наливаме 2 ч.ч. хладка вода, като разбъркваме. Прибавяме и канелата, разбъркваме добре сместа и я изсипваме в намаслена и поръсена с брашно форма за кекс. Печем в предварително загрята умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари