10 Септември 2012
112870
Бутерки с праскови
Конфитюр от праскови
Крем с праскови и орехи
Пай от праскови
Пълнени праскови с мед и орехи
Сладкиш от праскови
Сладкиш с праскови и бадеми
Прасковен сладолед
Торта с праскови
Индийско ястие с праскови и пъпеш
Крем с праскови и орехи
500 г праскови
500 мл краве кисело мляко
2 бр.яйца
20 г захар
1 пак.ванилия
50 г орехови ядки
10 г пудра захар
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Сипете киселото мляко в цедка или в марлена торбичка и го оставете да се отцеди за час-два
2. Разбийте го след това на гладък крем с жълтъците, захарта и ванилията 3. Прибавете прасковите нарязани на резенчета и счуканите орехови ядки 4. Насипете крема в купички или чаши за сервиране
5. Гарнирайте го с парченца от плода
6. Изстудете го вхладилника
7. Преди поднасяне го украсете отгоре с разбитите на твърд сняг белтъци и пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари