Рецепти за ястия с праскови

вход през zajenata.bg
112870

Крем с праскови и орехи

500 г праскови
500 мл краве кисело мляко
2 бр.яйца
20 г захар
1 пак.ванилия
50 г орехови ядки
10 г пудра захар
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Сипете киселото мляко в цедка или в марлена торбичка и го оставете да се отцеди за час-два
2. Разбийте го след това на гладък крем с жълтъците, захарта и ванилията 3. Прибавете прасковите нарязани на резенчета и счуканите орехови ядки 4. Насипете крема в купички или чаши за сервиране
5. Гарнирайте го с парченца от плода
6. Изстудете го вхладилника
7. Преди поднасяне го украсете отгоре с разбитите на твърд сняг белтъци и пудра захар.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft