19 Януари 2012
1296802
Бирена крем супа с леща
Руло за спешен случай
Черен боб със зелен грах
Печурки “Марина”
Доматена тортиля
Печени крилца
Наденица в соев сос и мед
Крилца със соев сос
Гренадир с домати и моцарела
Ястребово гнездо
Бутер лодки с домати, гъби и моцарела
Броколи в млечен сос
Американски сандвич с яйце и боб
Омлет с тофу
Лучена каша
Панирано филе от бяла риба
Омлет с тофу
Продукти:
* 2 яйца
* 6 с.л. царевично брашно
* 1 щип. сода за хляб
* 1 щип. сол
* 1/2 к.ч. кисело мляко
* 50 листа коприва
* 100 г тофу
* черен пипер
Време за приготвяне:
15 минути
Яйцата (2 бр) се разбиват на пяна със солта (1 щип.). Прибавят се царевичното брашно (6 с.л.), киселото мляко (1/2 к.ч.), разбито със содата за хляб (1 щип.) и се разбива. Тази смес се изсипва с нагорещен тиган с незалепващо покритие. Докато се пече от долната страна, върху горната се нареждат копривените листа (50 листа), предварително попарени. Тофуто (100 г) се настъргва на ситното ренде и се разполага отгоре. Поръсва се с черен пипер. Тиганът се премества в загрята фурна и се допича на горен реотан
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари