19 Януари 2012
1296811
Бирена крем супа с леща
Руло за спешен случай
Черен боб със зелен грах
Печурки “Марина”
Доматена тортиля
Печени крилца
Наденица в соев сос и мед
Крилца със соев сос
Гренадир с домати и моцарела
Ястребово гнездо
Бутер лодки с домати, гъби и моцарела
Броколи в млечен сос
Американски сандвич с яйце и боб
Омлет с тофу
Лучена каша
Панирано филе от бяла риба
Печени крилца
Продукти:
* 16 пилешки крилца
* 25 г синьо сирене
* сол
* черен пипер
* 2 скилидки чесън
* 20 мл. олио
* 20 мл. лимонов сок
Време за приготвяне:
20 минути
Рецепта за Печени крилца:
Солта, подправките, олиото (20 мл.), лимоновият сок (20 мл.), чесънът (2 скилидки) и синьо сирене (25 г) се смесват и разбиват в пасатор до получаването на еднородна смес, с която се заливат предварително измитите и подсушени крилца. Оставят се да престоят 1-2 часа на студено. След това се пекат в предварително загрята фурна, докато получат златиста коричка. Поднасят се топли с подлучено кисело мляко и настъргани моркови.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари