Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
789522

Печен омлет

Необходими продукти:

3 яйца
25г. бекон(шунка,салам)
25г. кашкавал
25г. топено сирене(пушено сирене)
25г. масло
половин червена чушка
2 стръка магданоз
1 с.л. вода
сол
черен пипер
лист алуминиево фолио
Начин на приготвяне:

Яйцата се разбиват малко с вода. Загряваме маслото в тефлонов тиган и изсипваме яйцата,посоляваме. Обръщаме омлета да се изпържи и от другата страна. Изважда ме омлета в/у фолиото и редим бекона на парченца,кашкавала,сиренето на парченца нарязани,чушката на тънки ивички,магданоза на ситно и поръсваме с черен пипер.

Правим роло и завиваме стегнато с фолиото. Запичаме го десетина минути във фурната.

Сервира се със сос бешамел или с майонеза.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
14
15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft