Рецепти за вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
279496

Пилешки бутчета с ориз

4 бр пилешки бутчета
2 глави кромид лук
1 с. л. краве масло или олио
1 (425 мл) консерва грах и моркови
2 ч. ч. (500 мл) ориз
сол
черен пипер
подправки (по желание)
3 ч. ч. (750 мл) гореща вода

• Две глави лук, нарязани на дребно се запържват в тиган и заедно с олиото (масло) се прехвърля в тава.
• Отгоре се изсипва консерва грах с моркови (отцедени без вода).
• Отгоре се сипват 2 ч. ч. ориз (суров).
• Подправя се със сол, черен пипер и по желание пилешки бульон.
• Залива се с 3 ч. ч. гореща вода.
• Пилешките бутчета се посоляват или се подправят по желание и се нареждат най-отгоре.
• Тавата се покрива с алуминиево фолио.
• Фурната се загрява на 200 С.
• Мързеливите пилешки бутчета с ориз се пекат за около 2 часа и 30 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Ястия с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft