24 Юни 2012
279502
Пилешки бутчета с хрупкава коричка
Пилешки бутчета с лимонова бира
Пилешки бутчета по хавайски
Пилешки бутчета с къри и ориз
Пилешки бутчета с картофи
Медени пилешки бутчета
Пилешки бутчета с ориз
Пилешки бутчета в марината
Пикантни пилешки бутчета
Карамелизирани пилешки пържоли от бут
Пилешки бутчета в марината
12 броя пилешки долни бутчета
МАРИНАТА
1 с. л. настъргана лимонена кора
125 мл лимонов сок
125 мл зехтин
125 мл коняк
125 мл бял оцет
2 скилидки пресован чесън
125 г кафява захар
1/2 ч. л. смлян карамфил
1 с. л. куркума
1 ч. л. смлян кимион
1 ч. л. гарам масала
1 ч. л. сол
• В голяма купа се смесват всички продукти за маринатата.
• Прибавят се пилешките долни бутчета.
• Купата се покрива и се оставя в хладилник за няколко часа (може да бъде приготвено от предната вечер).
• Изваждат се пилешките бутчета и се подсушават с кухненското руло.
• Маринатата се изхвърля, а бутчетата се подреждат в тава със скара.
• Фурната се загрява на 200 С.
• Маринованите пилешки бутчета се пекат 30 минути или до готовност.
Ястия с пилешко
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари