Рецепти за вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки бутчета в марината
279502

Пилешки бутчета в марината

12 броя пилешки долни бутчета

МАРИНАТА

1 с. л. настъргана лимонена кора
125 мл лимонов сок
125 мл зехтин
125 мл коняк
125 мл бял оцет
2 скилидки пресован чесън
125 г кафява захар
1/2 ч. л. смлян карамфил
1 с. л. куркума
1 ч. л. смлян кимион
1 ч. л. гарам масала
1 ч. л. сол

• В голяма купа се смесват всички продукти за маринатата.
• Прибавят се пилешките долни бутчета.
• Купата се покрива и се оставя в хладилник за няколко часа (може да бъде приготвено от предната вечер).
• Изваждат се пилешките бутчета и се подсушават с кухненското руло.
• Маринатата се изхвърля, а бутчетата се подреждат в тава със скара.
• Фурната се загрява на 200 С.
• Маринованите пилешки бутчета се пекат 30 минути или до готовност. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Ястия с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft