Рецепти за вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
279482

Медени пилешки бутчета

8 броя пилешки долни бутчета
4 с л мед
сок от един лимон
2 ч л сол
1 ч л смлян черен пипер

1 ч л лют червен пипер (по желание)
 

• В голяма купа се смесват медът, лимоновият сок, солта, черният и червеният пипер.
• Пилешките бутчета се измиват и се подсушават с кухненско руло.
• Поставят се в съд и се заливат с маринатата.
• Оставят се да се мариноват в хладилник за 2-3 часа.
• Маринованите пилешки бутчета се нареждат в намаслена огнеупорна тава.
• Пекат се в предварително загрята фурна на 220 С за 30 минути.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Ястия с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft