24 Юни 2012
279502
Пилешки бутчета с хрупкава коричка
Пилешки бутчета с лимонова бира
Пилешки бутчета по хавайски
Пилешки бутчета с къри и ориз
Пилешки бутчета с картофи
Медени пилешки бутчета
Пилешки бутчета с ориз
Пилешки бутчета в марината
Пикантни пилешки бутчета
Карамелизирани пилешки пържоли от бут
Пикантни пилешки бутчета
4 с. л. сладък сос чили
1 с. л. настърган джинджифил
2 с. л. соев сос
настъргана кора от 1 лайм
8 пилешки долни бутчета
• Пилешките бутчета се измиват и се подсушават.
• В малка купа се смесват чили сосът, соевият сос, джинджифилът и настърганата кора от лайм.
• Бутчетата се мариноват за 30 минути на стайна температура (може да е по-дълго в хладилник).
• Изваждат се от маринатата и се нареждат в намаслена огнеупорна тава.
• Пекат се на горна скара за 20 минути.
• Обръщат се и се намазват с маринатата, пекат се още 5 минути.
• Лепкавите пикантни пилешки бутчета се поднасят веднага.
Ястия с пилешко
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари