Рецепти за вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Карамелизирани пилешки пържоли от бут
279482

Карамелизирани пилешки пържоли от бут

2 ч. л. олио

4 пилешки пържоли от бут
1 глава червен лук
3 скилидки чесън
55 г кафява захар
1 с. л. тъмен соев сос

1 с. л. рибен сос
1/3 връзка кориандър

• Фурната се загрява на 200 С.
• В дълбок тиган се сгорещява олиото.
• Изпържват се пилешките пържоли от двете страни до златист цвят.
• Нареждат се на един ред в огнеупорна тава.
• Пекат се непокрити 25 минути или до готовност.
• Междувременно в същия тиган се пържат тънко нарязаните лук и чесън, докато омекнат.
• Добавят се захарта и сосовете.
• Готвят се 3 минути, като се разбъркват често.
• Изпечените пържоли се връщат в тигана заедно със ситно нарязания кориандър.
• Обръщат се няколко пъти в карамелизираната смес.
• Карамелизираните пилешки пържоли се поднасят топли.
Добавено на: 05.08.2009, видяна 1610 пъти

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Ястия с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft