3 Април 2012
635600
Пилешки топчета на тиган
Зеленчуци на тиган
Чушки с кашкавал на тиган
Чорбаджийска пърженица
Пържени чушки с извара
Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета
Домашен дюнер на тиган
Пиле Жулиен на тиган
Пухкави пържени кюфтета
Пилешки дробчета
* 400 г дробчета
* 3 оваляни в брашно и изпържени чушки
* 1 бр. домат
* 1 стрък праз
* 1 дафинов лист
* чубрица, черен пипер смлян
* зехтин
В тиган загряваме зехтина и позапържваме дробчетата. Добавяме нарязаните чушки, настъргания домат, дафиновия лист, черния пипер и чубрицата. Без капак оставяме да къкри на слаб огън около 15 минути. Добавяме нарязания на колелца праз, сол и задушаваме под капак 5 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари