3 Април 2012
635567
Пилешки топчета на тиган
Зеленчуци на тиган
Чушки с кашкавал на тиган
Чорбаджийска пърженица
Пържени чушки с извара
Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета
Домашен дюнер на тиган
Пиле Жулиен на тиган
Пухкави пържени кюфтета
Пилешки дробчета на тиган
* 500 г пилешки дробчета
* 2 глави лук
* 1 ч.ч. олио
* 1 ч.л. шарена сол
* сол
* черен пипер
* магданоз по желание
Дробчетата се измиват, нарязват, посоляват и поръсват с черен пипер на вкус. Пържат се в сгорещено олио до готовност, като се разбъркват от време на време. После се изсипват в съд, отгоре се слага лукът, нарязан на полумесеци, добавя се шарената сол и се разбърква. Захлупва се с капак и се оставят за известно време за да поеме подправките. По желание се сервират поръсени с нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари