3 Април 2012
635567
Пилешки топчета на тиган
Зеленчуци на тиган
Чушки с кашкавал на тиган
Чорбаджийска пърженица
Пържени чушки с извара
Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета
Домашен дюнер на тиган
Пиле Жулиен на тиган
Пухкави пържени кюфтета
Пържени чушки с извара
* 500 г чушки
* 300 г извара
* 3 глави лук
* 2-3 бр. яйца
* 4-5 с.л. олио
* сол
* листа магданоз или целина
Нарязаните на ситно лук и чушки се запържват в сгорещеното олио. Прибавя се изварата, сол, бърка се 1-2 минути, докато стане хомогенна смес и се изсипват разбитите яйца. Разбърква се докато яйцата се втвърдят. Преди да се свали от огъня се поръсва с нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари