Домашен дюнер на тиган
* 1/2 пакетче мая
* 1 ч.л. сол
* 1 ч.л. захар
* 200 мл вода
* брашно
* 400 г телешко месо
* 1 бр. домат, кисели краставички
* пържени картофки
* кисело мляко
* майонеза
* 1 пакетче чесън на прах
* 2 с.л. пържен лук
* черен пипер
Месото се накълцва на ситно. Пече се с малко мазнина на фурна. Желателно е да се разбърква от време на време. Тестото се замесва. От него се оформят топки, големи колкото яйце. Разточват се на много тънко. Пекат се на сач, а може и в тиган, но без мазнина. След като са изпечени се покриват, за да омекнат. Във всяка питка се слага сос, предварително направен от майонезата, млякото и чесъна. След това се добавя месото, пържените картофи, пържения лук, доматчета, нарязани на разполовени филийки, краставички, нарязани на ситно. Дюнерът се завива, така че долната страна на питката да се прегъва навътре, за да не потече сос. След това се навива точно както палачинките.
По желание може да се добави прясно накълцано зеле.