Рецепти за бърза вечеря на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки топчета на тиган
635567
Пилешки топчета на тиган

Пилешки топчета на тиган

* 1/3 ч.ч. ориз
* сол, черен пипер, магданоз
* олио за пържене

За панировката:

* 2 бр. яйца
* галета

Сваряваме пилето и го обезкостяваме. В бульона сваряваме ориза и го прибавяме към обезкостеното и нарязано на ситно пиле поръсваме със сол, черен пипер и магданоз на вкус. Омесваме всичко и правим топчета колкото орех, всяко топче потапяме в разбито яйце, овалваме в галета и пържим в много сгорещена мазнина.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft