3 Април 2012
635567
Пилешки топчета на тиган
Зеленчуци на тиган
Чушки с кашкавал на тиган
Чорбаджийска пърженица
Пържени чушки с извара
Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета
Домашен дюнер на тиган
Пиле Жулиен на тиган
Пухкави пържени кюфтета
Зеленчуци на тиган
* 1 глава лук
* 5 скилидки чесън
* 2 бр. тиквички
* 2 бр. патладжани
* 2 бр. моркови
* 3 бр. зелени чушки
* 3 бр. червени чушки
* 1 бр. люта чушка (по желание)
* 50 г нарязани зелени маслини
* 1 бр. кисела краставичка
* лимонов сок
* сол
* олио за пържене
Изчистения лук се нарязва на ленти и се запържва заедно с чесъна. Изваждат се и се слагат в купа. Тиквичките и обелените патладжани се нарязват на кубчета или на кръгчета и се пържат. Изпържва се и нарязания пипер, изважда се и най-накрая се пържат морковите с лютата чушка. Изпържените зеленчуци се слагат в купата. Прибавя се сол, нарязаната на кубчета кисела краставица, зелените маслини и лимонов сок, разбърква се.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари