Лесни рецепти за пикник

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки крилца с горчица и чесън
79346

Пилешки крилца с горчица и чесън

родукти:

600 г пилешки крилца
2 с. л. мед
1 с. л. соев сос
1 с. л. горчица
1 с. л. сос Уорчестър
1 скилидка пресован чесън
6 с. л. доматен сос

див чесън
Приготвяне:

• Отрязват се краищата на крилцата и се изхвърлят (могат да бъдат използвани за пилешки бульон).
• Крилцата се разрязват на две части.
• Измиват се под течаща вода и се подсушават върху кухненска хартия.
• В купа се разбъркват медът, сосовете, горчицата и чесънът до еднородна смес.
• Пилешките крилца се намазват от двете страни със сместа.
• Нареждат се в огнеупорна тава.
• Пекат се в предварително загрята фурна на 220 С за 15 минути.
• Обръщат се и се пекат още 15 минути.
• По желание се поръсват със ситно нарязан див чесън. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft