3 Април 2012
635578
Пилешки топчета на тиган
Зеленчуци на тиган
Чушки с кашкавал на тиган
Чорбаджийска пърженица
Пържени чушки с извара
Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета
Домашен дюнер на тиган
Пиле Жулиен на тиган
Пухкави пържени кюфтета
Пилешки топчета на тиган
* 1/3 ч.ч. ориз
* сол, черен пипер, магданоз
* олио за пържене
За панировката:
* 2 бр. яйца
* галета
Сваряваме пилето и го обезкостяваме. В бульона сваряваме ориза и го прибавяме към обезкостеното и нарязано на ситно пиле поръсваме със сол, черен пипер и магданоз на вкус. Омесваме всичко и правим топчета колкото орех, всяко топче потапяме в разбито яйце, овалваме в галета и пържим в много сгорещена мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари