Бързи рецепти с крехко пилешко

вход през zajenata.bg
220050

Пилешки хапки

пилешко филе
соев сос
чесън на прах
яйце
галета за панировка
олио за пържене
Начин на приготвяне:

Нарязваме филето на хапки, слагаме соев сос и ги объркваме да поемат хубаво, слагаме и чесъна на прах по желание слагаме ги в хладилника за една нощ да поемат соса. На другия ден се панират в яйце, галета, яйце и се пържат.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft