Бързи рецепти с крехко пилешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешко филе с топено сирене
220034

Пилешко филе с топено сирене

4 бр. пилешко филе
За маринатата:
4 с.л. олио
2 с.л. соев сос
За заливката:
кутийка майонеза
меко топено сирене
черен пипер
1 1/2 ч.ч.вода
Начин на приготвяне:

Всяко от пилешките филета се разрязва откъм дебелата част в средата и се разтваря като \\\"пеперуда\\\" за да се изпече по-лесно. Забърква се марината от олиото и соевия сос и разрязаните филенца се мариноват за около 2 часа в сместа. След като са готови се подреждат в голяма тава намазана с олио, а маринатата която остава може да се излее отгоре. За заливката се изтисква топеното сирене от бомбичката в средноголяма купа, слага се и майонезата и се разбърква до получаването на хомогенна смес. Подправя се с черен пипер на вкус и с готовата смес се намазва обилно всяка от пилешките пържолки. Накрая в тавичката около филенцата се налива 1 1/2 ч.ч. вода. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30 мин. Месото става много крехко и с консистенцията почти на пастет, заливката леко се запича върху пържолките, а соса става невероятен! Добър апетит!

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft