13 Март 2012
220051
Пилешки хапки
Пилешко с шунка е кашкавал
Пиле с кус-кус
Пиле Жулиен
Пиле с печурки
Пикантно пиле
Пилешки ролца
Пилешко филе с топено сирене
Пилешко филе с шунка и кашкавал
Пиле с ябълки
Пилешко филе с пикантен сос
Пиле с кус-кус
0.500кг. кус-кус
2бр. пилешки бутчета
50/100гр. олио/зехтин
2бр. гъбен бульон
майонеза или готов сос
черен пипер
малко шарена сол
Начин на приготвяне:
Кус-кусът се обтрива с олиото още суров. Сварява се в разтворения бульон, като по-често се разбърква. След като кус-кусът е сварен, излишният бульон се отцежда. Бутчетата се сваряват и обезкостяват. Месото се накъсва на дребно и се смесва с кус-куса. Добавя се черният пипер и шарената сол. Всичко се разбърква.
Когато поизстине се сервира с готов сос или само с майонеза.
Приятен апетит.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари