13 Март 2012
220034
Пилешки хапки
Пилешко с шунка е кашкавал
Пиле с кус-кус
Пиле Жулиен
Пиле с печурки
Пикантно пиле
Пилешки ролца
Пилешко филе с топено сирене
Пилешко филе с шунка и кашкавал
Пиле с ябълки
Пилешко филе с пикантен сос
Пиле Жулиен
2 пилешки пържоли
300гр.шунка
200гр.кисели краставички
200гр.готварска сметана
5 триъгълничета топено сирене
половин пакетче масло
1 щипка черен пипер
сол на вкус.
Начин на приготвяне:
Маслото се слага в тенджера или по висок тиган и се разтапя. Месото се нарязва на средно дебели ленти и се прибавя при маслото. Пържи се до побеляване. После се прибавят и краставиците и шунката нарязани също на ленти. Бърка се за 3-4 минути. После се прибавя и топеното сирене до разтопяването му. Накрая се сипва сметаната, черния пипер и солта. Бърка се до пожеланото от вас сгъстяване. Приятен апетит!
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари