13 Март 2012
220344
Пилешки хапки
Пилешко с шунка е кашкавал
Пиле с кус-кус
Пиле Жулиен
Пиле с печурки
Пикантно пиле
Пилешки ролца
Пилешко филе с топено сирене
Пилешко филе с шунка и кашкавал
Пиле с ябълки
Пилешко филе с пикантен сос
Пиле с печурки
4-5 пилешки пържолки
соев сос
1 глава лук
7-8 средно големи печурки
половин опаковка топено сирене
200 мл.готварска сметана
малко олио
Начин на приготвяне:
Пилешките пържолки се нарязват на кубчета и се мариноват предварително със соев сос.
В тиган се слага малко олио и първо се запържва нарязания на полумесеци лук. Добавят се пилешките кубчета и нарязаните на едро печурки. Всичко се задушава до готовност на месото.
Слага се половината опаковка топено сирене, докато се разтвори, добавя се и течната сметана, запържва се още малко и се сваля от огъня.
Всичко това се изсипва в йенска тенджера, захлупва се с капака и се оставя за 20-тина минути във фурната да се по запече.
Сервира се след като е леко поизстинало.
Добър апетит!
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари