13 Март 2012
220049
Пилешки хапки
Пилешко с шунка е кашкавал
Пиле с кус-кус
Пиле Жулиен
Пиле с печурки
Пикантно пиле
Пилешки ролца
Пилешко филе с топено сирене
Пилешко филе с шунка и кашкавал
Пиле с ябълки
Пилешко филе с пикантен сос
Пилешки хапки
пилешко филе
соев сос
чесън на прах
яйце
галета за панировка
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарязваме филето на хапки, слагаме соев сос и ги объркваме да поемат хубаво, слагаме и чесъна на прах по желание слагаме ги в хладилника за една нощ да поемат соса. На другия ден се панират в яйце, галета, яйце и се пържат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари