Бързи рецепти с крехко пилешко

вход през zajenata.bg
220054

Пиле с кус-кус

0.500кг. кус-кус
2бр. пилешки бутчета
50/100гр. олио/зехтин
2бр. гъбен бульон
майонеза или готов сос
черен пипер
малко шарена сол
Начин на приготвяне:

Кус-кусът се обтрива с олиото още суров. Сварява се в разтворения бульон, като по-често се разбърква. След като кус-кусът е сварен, излишният бульон се отцежда. Бутчетата се сваряват и обезкостяват. Месото се накъсва на дребно и се смесва с кус-куса. Добавя се черният пипер и шарената сол. Всичко се разбърква.
Когато поизстине се сервира с готов сос или само с майонеза.
Приятен апетит.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft