3 Март 2012
596482
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
Ароматно агнешко печено в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
Свинско с гъби и картофи в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
1 бр. пиле
300 г ориз
1 буркан домати или 5-6 пресни домата
сол и черен пипер
зехтин или олио
На дъното на глинен гювеч или йенска тенджера се слагат 3-4 с.л. зехтин или олио, измитият ориз, доматите и отгоре се нареждат парчетата от нарязаното на порции пиле. Налива се 300-400 мл вода и се подправя на вкус със сол и черен пипер. Съдът се затваря с капак и се слага да се пече в студена фурна. След като ястието заври, се пече 20-30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари