3 Март 2012
596521
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
Ароматно агнешко печено в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
Свинско с гъби и картофи в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
4 бр. големи червени ябълки (обелени, почистени и нарязани)
125 г студено масло
200 г брашно
125 г кафява захар
1/2 ч.л. канела
В дълбока тенджера изсипете ябълките, 1/4 от маслото, 2 с.л. от захарта и една с.л. вода. Похлупете хубаво тенджерата и варете на силен огън 10 минути. През това време в голяма купа смесете маслото, брашното, канелата и захарта. Трябва да получите сладки трохи. След като сварите ябълките, изсипете ги заедно с отделения от тях сироп в йенска тенджера и отгоре изсипете трохите, като ги притискате, но не много силно към ябълките, и образувате плътен блат. Печете в предварително загрята на 180С фурна за 35 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари