3 Март 2012
596466
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
Ароматно агнешко печено в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
Свинско с гъби и картофи в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
1 бр. пиле
400 г броколи
500 г готварска сметана
соев сос
сол
черен пипер
Пилето се сварява и разделя на порции. Разпределя се в намазана с олио йенска тенджера. Отгоре се нареждат задушените с малко сол броколи. Заливат се с разбитата сметана. Подправят се с черен пипер и 1-2 с.л. соев сос и се пекат в загрята на 180 С фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари