3 Март 2012
596466
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
Ароматно агнешко печено в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
Свинско с гъби и картофи в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
500 г пилешки гърди или месо от 2-3 бутчета
400 г гъби
100 г топено сирене
150-200 г кашкавал
черен пипер
сол
олио или масло
Пилето се нарязва на малки хапки. Гъбите може и цели, но може и нарязани - по избор. Топеното сирене се реже на кубчета, а кашкавалът се настъргва на едро. Всичко се слага в малка йенска тенджера. Добавя се черен пипер и сол. Пече се около 40 минути в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари