3 Март 2012
597321
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
Ароматно агнешко печено в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
Свинско с гъби и картофи в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
4 бр. свински пържоли - вратни
4 филийки пушено сирене
300 мл вино
400 г заквасена сметана
1/2 ч.л. черен пипер
50 г масло
Пържолите се слагат в йенска тенджера. Върху всяка се слага черен пипер и филийка пушено сирене. Заливат се с виното и сметаната. Отгоре се разпределя маслото. Похлупва се и се слага в студена фурна и се пече на 180 С в продължение на около два часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари