Рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
596466

Сочни свински пържоли в йенска тенджера

6 бр. свински пържоли
250 г гъби
3 бр. моркови
3 бр. кисели краставички
1/3 ч.ч. вино
1 кубче пилешки бульон
брашно
сол
черен пипер
кимион

Пържолите се начукват, подправят се със сол, черен пипер и кимион, овалват се в брашно и се изпържват в сгорещено олио. Нареждат се в йенска тенджера с капак, като се редуват пържоли и нарязаните на лентички гъби, кисели краставички и моркови. Заливат се с топъл пилешки бульон и вино. Ястието се задушава в умерена фурна.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft