3 Март 2012
596466
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
Ароматно агнешко печено в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
Свинско с гъби и картофи в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
6 бр. свински пържоли
250 г гъби
3 бр. моркови
3 бр. кисели краставички
1/3 ч.ч. вино
1 кубче пилешки бульон
брашно
сол
черен пипер
кимион
Пържолите се начукват, подправят се със сол, черен пипер и кимион, овалват се в брашно и се изпържват в сгорещено олио. Нареждат се в йенска тенджера с капак, като се редуват пържоли и нарязаните на лентички гъби, кисели краставички и моркови. Заливат се с топъл пилешки бульон и вино. Ястието се задушава в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари