3 Март 2012
596466
Ябълков кръмб кейк в йенска тенджера
Пиле с броколи и сметана в йенска тенджера
Телешко с гъби и вино в йенска тенджера
Ароматно агнешко печено в йенска тенджера
Пиле с ориз и домати в йенска тенджера
Сочни свински пържоли в йенска тенджера
Пиле с гъби и топено сирене в малка йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
Свинско с гъби и картофи в йенска тенджера
Пържоли в йенска тенджера
Свинско в гърне или йенска тенджера
1 кг свинско месо
2-3 бр. моркови
1 ч.ч. домати
1 глава целина
1-2 дафинови листа
2-3 зърна бахар
50 мл олио
4-5 скилидки чесън
1 ч.ч. вино
3-4 бр. печени белени чушки
2-3 глави лук
магданоз
сол
В мазнината се задушава месото, нарязано на парчета с малко сол. След това се добавят лукът, морковите на колелца и нарязаната глава целина. Изсипват се и доматите и се вари 15-20 минути. След това се слагат нарязаните чушки, скилидките чесън, подправките и виното и се изсипва в гърне или йенска тенджера. Задушава се във фурна 1 час. Поръсва се обилно с магданоз. Сервира се със задушен ориз или картофено пюре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари