4 Април 2012
105201
Спаначени сарми с варени яйца
Спаначена супа
Пюре от коприва
Агнешко печено магданозлия
Агнешко бутче със спанак
Агнешки кебап
Пролетен венец с кайма
Магданозена салата с варени яйца и лимон
Кюфтета от моркови
Крем супа от киселец
Зелена салата с домати, краставици, репички и яйца
Пролетен венец с кайма
500 г кайма
сол и черен пипер
смлян бахар и смлян кимион
риган и чубрица
мащерка
1 ч. ч. грах
1 ч. ч. кисели краставичките
2 сварени яйца
2 сварени моркова
2 кренвирша
2-3 сварени картофа
3-4 с. л. домати
галета
олио
• Каймата се омесва с подправките, отцедения грах, ситно нарязаните кисели краставички и яйца, нарязаните на колелца моркови и кренвирши, картофите и доматите – на кубчета.
• Дъното и стените на кръгла кексова форма се намазват с малко олио и се изсипва каймата, като отгоре се поръсва леко с галета.
• Пече се в умерена фурна (180 С).
• След като е готов венецът и поизстине, се обръща в десертна чиния.
• Пролетният венец с кайма се поднася като в средата се насипва свежа зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари