3 Април 2012
635593
Пилешки топчета на тиган
Зеленчуци на тиган
Чушки с кашкавал на тиган
Чорбаджийска пърженица
Пържени чушки с извара
Пилешки дробчета на тиган
Пилешки дробчета
Домашен дюнер на тиган
Пиле Жулиен на тиган
Пухкави пържени кюфтета
Пухкави пържени кюфтета
* 1 кг кайма
* 2 бр. яйца
* 1 глава лук
* 4 с.л. кисело мляко
* 3 с.л. галета
* 1 ч.л. сода за хляб
* черен пипер
* чубрица
* сол
* брашно за овалване
* олио за пържене
Смесват се каймата, яйцата, лука и подправките. Отделно се смесват киселото мляко, галетата и содата да кипне леко и се прибавят към каймата смес. Всичко това се омесва заедно да се получи еднородна смес. Оформят се кюфтета, овалват се в брашно и се пържат в силно загрято олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари