10 Септември 2012
112870
Бутерки с праскови
Конфитюр от праскови
Крем с праскови и орехи
Пай от праскови
Пълнени праскови с мед и орехи
Сладкиш от праскови
Сладкиш с праскови и бадеми
Прасковен сладолед
Торта с праскови
Индийско ястие с праскови и пъпеш
Пълнени праскови с мед и орехи
50 г пудра захар
150 г сметана квасена
50 г шоколад
60 г мед
500 г праскови
50 г грухана пшеница
60 г орехови ядки
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Нарежете прасковите на половинки и отстранете костилките
2. Смесете предварително свареното жито, ореховите ядки, настъргания шоколад и меда
3. От сместа оформете топчета и ги сложете в местата на извадените костилки
4. Наредете пълнените прасковени половинки в чиния и ги гарнирайте с разбитата със захарта сметана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари