Рецепти за ястия с праскови

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнени праскови с мед и орехи
112870

Пълнени праскови с мед и орехи

50 г пудра захар
150 г сметана квасена
50 г шоколад
60 г мед
500 г праскови
50 г грухана пшеница
60 г орехови ядки
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Нарежете прасковите на половинки и отстранете костилките
2. Смесете предварително свареното жито, ореховите ядки, настъргания шоколад и меда
3. От сместа оформете топчета и ги сложете в местата на извадените костилки
4. Наредете пълнените прасковени половинки в чиния и ги гарнирайте с разбитата със захарта сметана.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft