29 Юни 2013
1763687
Лесни и вкусни пърленки
Пърленка със кисело мляко и сирене
Чеснова пърленка
Пърленка с маслини
Пърленка на скара
Пърленка с чесън и кашкавал
Вкусна пърленка с кайма, колбас и топено сирене
Икономична пърленка
Пърленка със сирене
Пърленка с чесън и кашкавал
2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода
1/2 ч.л. сол
2-3 с.л. зехтин
чесън на прах
червен пипер
смляна чубрица
50 г кашкавал
Содата се смесва с киселото мляко. Прибавят се към брашното, добавя се солта и се омесва тесто. Разточва се в намазнена тавичка. Намазва се със зехтин и се поръсва с подправките. Отгоре се настъргва кашкавала. Пече се до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари