5 Февруари 2012
142156
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Салата по френски в коктейлни чаши
200 г сварен грах
200 г царевица
3 бр. твърдо сварени яйца
100 г краве сирене
100 г сирене гауда, едам или кашкавал
маслини с чушка
За соса:
250 г заквасена сметана
250 г лека майонеза
2-3 с.л. бяло вино - шардоне или совиньон блан
1/4 ч.л. чесън на прах
1/4 ч.л. копър
мащерка
Начин на приготвяне
Редуват се в коктейлна чаша слоеве - грах, настъргано сирене, царевица, настърган белтък, маслини, настърган кашкавал. Залива са със соса от разбърканите добре сметана, вино, майонеза и подправки. Поръсва се с жълтък. По желание може всичко да смесите, а не да го слагате на пластове.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари