Вкусни рецепти със свинско месо

вход през zajenata.bg
1427412
Свинска кавърма

Свинска кавърма

Продукти:

1 кг свинско месо
500 г свински дроб
5-6 глави лук
1 ч.ч. червено вино
2 с.л. чубрица
2 с.л. червен пипер
1 с.л. сол

Приготвяне:

Избира се по-мазно месо, с повече сланинка. Нарязва се на парчета, които се слагат в тенджера. По-сочните парчета пускат сок и не се налага да се налива нито олио, нито друга течност. Когато месото започне да придобива златист цвят, се прибавя лукът, нарязан на ситно. Когато и той се задуши, се добавя нарязания на парчета дроб. Оставя се на тих огън да къкри. След десетина минути се налива виното и се поръсват подправките. Оставя се още десетина минути месото да поеме виното.
Ястието се гарнира по желание с ориз или картофена салата. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft