27 Февруари 2012
1427405
Свински ребърца на фурна с бира и мед
Сочно пиле с грах
Свинско месо по Китайски
Свинска кавърма
Свинско месо с картофи
Свинско месо в гювеч
Свински пържоли с гъби
Свинско с лук и кашкавал
Банска капама със свинско
Винен кебап със свинско
Капама със свинско
Свински пържоли с гъби
Свински пържоли с гъби
свински пържоли от бута с дебелина 1 см
500 г пресни или стерилизирани гъби печурки
1 ч.ч. вино
сол
мазнина за пържене
Пържолите се начукват леко и се изпържват в малко мазнина до зачервяване от двете страни. Посоляват се и се нареждат в тенджера - ред пържоли, ред гъби. Най-отгоре се излива мазнината, в която са пържени пържолите и чашата вино. Оставя се да къкри на много слаб огън за 1 час.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари