27 Февруари 2012
1427383
Свински ребърца на фурна с бира и мед
Сочно пиле с грах
Свинско месо по Китайски
Свинска кавърма
Свинско месо с картофи
Свинско месо в гювеч
Свински пържоли с гъби
Свинско с лук и кашкавал
Банска капама със свинско
Винен кебап със свинско
Капама със свинско
Свински ребърца на фурна с бира и мед
около 1 кг ребъра/гърди
1 л бира
100 г мед
около 100 мл соев сос
сол, червен и черен пипер
босилек, риган, чубрица (може и др.)
3-4 с.л. олио
Ребърцата се измиват, след което се намазват обилно с олиото, солта, червения и черния пипер. Слагат се в тава. В отделен съд в малко гореща вода се размиват 2 с.л. мед, прибавят се соевият сос и бирата. Сместа се изсипва в тавата. Всяко едно ребърце се намазва с малко мед и се поръсва с босилек, риган и чубрица, може и други подправки на вкус. Пече се на умерена фурна, като времето е според вида на фурната.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари