27 Февруари 2012
1427383
Свински ребърца на фурна с бира и мед
Сочно пиле с грах
Свинско месо по Китайски
Свинска кавърма
Свинско месо с картофи
Свинско месо в гювеч
Свински пържоли с гъби
Свинско с лук и кашкавал
Банска капама със свинско
Винен кебап със свинско
Капама със свинско
Сочно пиле с грах
5 глави лук
400 г свинско месо - шарено
4-5 бр. гъби
100 г грах
500 г обелени домати
подправки по избор
Лукът се нарязва на шайби и се запържва, прибавят се месото на късчета, гъбите и граха. Всичко леко се запържва, прибавят се доматите, подправките и всичко ври на тих огън под капак.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари