27 Февруари 2012
1427379
Свински ребърца на фурна с бира и мед
Сочно пиле с грах
Свинско месо по Китайски
Свинска кавърма
Свинско месо с картофи
Свинско месо в гювеч
Свински пържоли с гъби
Свинско с лук и кашкавал
Банска капама със свинско
Винен кебап със свинско
Капама със свинско
Свинско месо по Китайски
500 г крехко свинско месо
1 ч.л. джинджифил
2 с.л. соев сос
2-3 скилидки чесън
2 бр. червени чушки
2 с.л. нишесте
1 с.л. сусам
3-4 с.л. олио
сол, черен пипер
2 с.л. лимонов сок
Месото се нарязва на тънки ивички и се маринова в соев сос, счукан чесън, джинджифил. Чушките се изчистват и нарязват на тънки ивички. Нишестето се разтваря в 50 мл вода и 1 с.л. соев сос. В уок или дълбок тиган се загрява олиото. Слага се месото и се пържи 2-3 минути. Добавя се лимоновия сок, черен пипер и чушките. Пържи се до готовност на месото. Изсипва се нишестето, добавя се сусама. Готви се до сгъстявате на соса. Сервира се със сварен ориз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари