27 Февруари 2012
1427383
Свински ребърца на фурна с бира и мед
Сочно пиле с грах
Свинско месо по Китайски
Свинска кавърма
Свинско месо с картофи
Свинско месо в гювеч
Свински пържоли с гъби
Свинско с лук и кашкавал
Банска капама със свинско
Винен кебап със свинско
Капама със свинско
Свинско месо с картофи
1 кг свинско месо
1 кг картофи
2 глави лук
4 бр. настъргани домати (или от консерва)
4 бр. кисели краставички
1 с.л. брашно
2 ч.л. червен пипер
целина, магданоз
3 дафинови листа
около 10 зърна черен пипер
Картофите се нарязват на резени, лукът на едро, киселите краставички на полукръгчета. Месото се нарязва на парчета и се сварява заедно с дафиновия лист, черния пипер и сол по вкус. Слага се в гювеч и към него се прибавят останалите продукти (брашното се смесва с червения пипер и се размива с вода). Долива се чаша и половина от бульона, в който е варено месото, и се поръсва с олио. Пече се в умерена фурна, с капак, като накрая се отхлупва за да се запече ястието.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари